Sfaturi pentru producători

0 Reviews

Sfaturi pentru producători

Dacă ești un producător harnic(Sfaturi pentru producători) și vrei ca rodul muncii tale să fie văzut și apreciat de o țară întreagă, te invităm să te înscrii GRATUIT pe AICI TE INSCRII CA VANZATOR

La fel ca și tine, noi iubim satul românesc și ne încăpățânăm să credem că agricultura poate avea un viitor bun și în România.

Înainte de a te înregistra, te rugăm să citești cu atenție următoarele informații:

 

  • PRODUSEDINGOSPODARIE.RO este o platformă GRATUITĂ care facilitează contactul între client și micul producător, fără ca un alt terț să intervină în vânzare!
  • Te rugăm să fii corect în promovarea produselor, dar și în relația cu clienții tăi! O colaborare de succes se crește prin încredere, respect, corectitudine și calitatea produselor!
  • Te rugăm să completezi toate câmpurile formularului electronic deoarece acest lucru îți permite crearea unui cont.
  • Vei avea la dispoziție GRATUIT propriul tău aprozar virtual unde poți adăuga fotografii cu produse, completa oferte sau actualiza continuu stocul de marfă.
  • Producătorii care doresc să se înscrie în PRODUSEDINGOSPODARIE.RO trebuie să fie atestați/autorizați/ înregistrați sub o formă legală și sunt OBLIGAȚI să respecte legislația în domeniu și normele igienica-sanitare.
  • Introducerea prețului pentru fiecare produs nu este obligatorie, dar te poate propulsa pe primele locuri în listele de producători. Premiem astfel producătorii total transparenți prin posibilitatea de a fi mai ușor văzuți de clienți;

Dacă ai un magazin, iar vânzările sunt principala ta sursă de venit, în clipa de față ești cu siguranță îngrijorat nu doar de efectele pandemiei de gripă, ci și de soarta afacerii tale. În privința sănătății iei măsurile adecvate, însă ce poți face pentru a-ți păstra afacerea pe linia de plutire?

Sfaturi pentru producători

Indiferent de produsele pe care le vinzi, gândește-te la faptul că tot mai mulți clienți vor prefera să cumpere online în lunile care vin. Fie că este vorba de cosmetice, alimente, cărți sau obiecte de menaj, comerțul online este mult mai sigur, eliminând riscurile provocate de aglomerație și de manevrarea banilor. Totuși, ca să fii popular pe internet, va fi necesar să ai un site atractiv și ușor de folosit, unde să îți expui produsele. În afară de site, pentru dezvoltarea afacerii tale și în online, ai nevoie și de pagini pe rețelele de socializare, fiindcă de acolo vei atrage mai multe persoane și tot acolo vei reuși să comunici rapid cu potențialii clienți.

 

PUTETI VINDE SI PE 

https://produsedingospodarie.ro/tarabavirtuala/

 

 

PUTETI VINDE SI PE 

 https://produsedingospodarie.ro/pravalia-mea/

MadeinROMANIA MADE IN ROMANIA #madeinromania
COMANDA ONLINE PRIN WHATSAPP