Tocator crengi GTS-13, 15 CP

(O recenzie client)

5.500,00 lei

Tocator crengi si resturi vegetale GTS-13. 15 CP, motor benzina

Livrare in: ,

Descriere

Tocator crengi Jansen GTS-13, 15 CP

1145 Euro cu TVA inclus

5500 RON cu TVA inclus

 

Acest tocător de crengi (resturi vegetale) cu motor pe benzină a fost produs în conformitate cu nevoia de a elimina crengile si resturile vegetale care apar in orice gospodarie in special in timpul primaverii cand se efectueaza lucrari de intretinere a pomilor fructiferi, dar si in restul anului cand se efectueaza lucrari de cosmetizare ale arbustilor ornamentali, garduri vii etc. El poate toca si transforma in material numai bun pentru realizarea compostului atat frunze si ramuri de mici dimensiuni, cat si crengi cu un diametru maxim de 10 cm.

Datorită motorului său puternic, sunteți independenti de rețeaua electrică și puteți utiliza unitatea în locații îndepărtate.

Această tocătoare respectă cele mai recente orientări și standarde europene de siguranță. Concasorul are o buncăr de alimentare suficient de lung incat sa munciti in siguranta (lungimea minimă a buncărului de alimentare este de 850 mm).

Concasorul toacă materialul în bucăți foarte mici; Se pot alimenta atât materialul asemănător frunzelor, ramurilor, cât și tufelor sau crengilor cu diametru de pana la 10cm.

Buncărul superior, mare, este potrivit pentru material asemănător cu frunzele, ramurile, tufișuri și vă permite să tăiați ramuri de până la 3-4 cm (în funcție de tipul de lemn). Acesta este alimentat automat și este tăiat cu 24 de lame de ciocan rotative, special întărite (montate pe 4 axe rotative). 
Buncărul lateral este potrivit pentru ramuri mai mari cu un diametru de până la 10 cm. Acestea sunt mărunțite de un ansamblu de tăiere.

Motorul de 15 CP poate fi pornit cu ușurință folosind demarorul de recul și are un sistem automat de oprire in lipsa uleiului. Multe concasoare, care nu au fost proiectate corespunzător, sunt blocate frecvent și sufocă motorul. Acest lucru nu se întâmplă cu unitatea noastră.

Folosind bara de remorcare furnizata, unitatea poate fi tractată cu ușurință în orice locație.

Avem acest produs asamblat și gata de funcționare si testare în showroom-ul nostru. Ne-ar plăcea să veniți să il testați!

Specificatii tehnice:

· Motor OHV în 4 timpi, 420cc, 15 CP

· Ambreiaj centrifugal

· Starter de recul

· Dimensiuni curea: 17×1500

· Viteza de rotatie: 2100 rpm

· Diametrul maxim al materialului care trebuie mărunțit: 90-100 mm

· Greutate totală (uscată): 100 kg

· Combustibil: Benzină

· Capacitate rezervor: 6 litri

· Consumul de combustibil: aprox. 1,2 – 1,5 l / h

· Dimensiuni: 160x120x140 cm (LxLxH)

Garantie: 12 LUNI

 LIVRAM IN TOATA TARA

1 recenzie pentru Tocator crengi GTS-13, 15 CP

  1. Coltuc Marius

    Preturi foarte bune la utilaje agricole

Adaugă o recenzie

Informatii vanzator

COMANDA ONLINE PRIN WHATSAPP