Polizor Buturugi Jansen BSF-13

9.720,00 lei

Freza buturugi cu motor pe benzina.

Elimina eficient buturugile oferind posibilitatea unui gazon impecabil, si usor de intretinut (masina/robotul de tuns gazon nu mai este in pericol de a lovi buturugile)

Livrare in: ,

Descriere

Polizor Buturugi Jansen BSF-13

https://youtu.be/Hjpc84NlV68

2025 Euro Tva inclus

9720 Lei Tva Inclus

Elimina eficient buturugile oferind posibilitatea unui gazon impecabil, si usor de intretinut (masina/robotul de tuns gazon nu mai este in pericol de a lovi buturugile) 

Acest polizor este foarte mobil, deoarece lățimea sa măsoară doar 750mm. Cu această lățime îngustă, poate trece prin aproape orice ușă/portita

Cele 12 lame de măcinare din carbură tungsten sunt foarte durabile și pot fi înlocuite individual.
Am testat polizorul de buturugi pe o perioadă de 100 de ore și nu a trebuit să înlocuim nicio lamă după acest timp de funcționare; chiar și cureaua de antrenare a rămas perfecta din punct de vedere tehnic și optic.

Dispozitivul are 4 tije portante practice; acest lucru înseamnă că nu aveți nevoie de o rampă pentru a-l încărca in mijlocul de transport.

Zona de tăiere depinde de unghiul de apropiere dintre ciotul copacului și mașină și este posibilă o adâncime de tăiere de 300 mm în pământ.

Lățimea de șlefuire este de 55 mm. Masina de tocat are un întrerupător de siguranță, precum și un sistem de frânare, astfel încât dispozitivul poate fi fixat la rădăcina copacului în timp ce măcină și poate fi pivotat înainte și înapoi cu usurinta.

Motorul de 15 CP LONCIN G420F poate fi pornit cu ușurință cu demarorul de recul și are un sistem automat de oprire in cazul nivelului de ulei redus.

Avem acest produs asamblat și gata de funcționare si testare în showroom-ul nostru. Ne-ar plăcea să veniți să il testați!

Specificatii tehnice:

· Motor OHV în 4 timpi, 420 cc, 15 CP LONCIN G420F

· Ambreiaj centrifugal

· Starter de recul

· Viteza de rotatie: 2100 rpm

· Greutate totală (uscată): 100 kg

· Tip combustibil: benzină

· Capacitate rezervor: 6 litri

· Consumul de combustibil: aprox. 1,2 – 1,5 L / h

· Dimensiuni: 152x75x112 cm (LxLxH)

· Măsurători ale ambalajului: 110x83x82 cm

· Greutate inclusiv ambalaj: 135 kg

Garantie: 12 LUNI

LIVRARE IN TOATA TARA!!!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Polizor Buturugi Jansen BSF-13”

Informatii vanzator

COMANDA ONLINE PRIN WHATSAPP