Despicator Busteni HS-12L53

(O recenzie client)

5.400,00 lei

Despicator busteni 12tone, 53 cm , hidraulic, motor 6.5CP Kohler. Montat pe sasiu remorca

Livrare in: ,

Descriere

Despicator Busteni HS-12L53

https://youtu.be/1aWdIfu6QsI 

1125 Euro cu TVA inclus

5400 Lei cu TVA inclus

 

HS-12L53 este un despicator puternic, orizontal, din clasa compactă. Are o forță de despicare reală de 12 tone și un motor foarte robust de 6,5 CP OHV pe benzină.

Forța de despicare este măsurată direct la pana de despicare, astfel încât această valoare să corespundă forței de despicare efectivă. 

 

Lungimea maximă a bustenului este de 53 cm.

Despicătorul este foarte ușor de utilizat. Puteți porni motorul prin simpla tragere a cablului de reculului și porneste usor si sub temperaturi de îngheț.

Puteți transporta dispozitivul cu ușurință folosind cupla și ansamblul de remorcare furnizate (dispozitivul nu este aprobat pentru traficul rutier, adică nu aveți voie să-l remorcați în spatele unei mașini de pasageri pe drumurile publice. Excepția de la această regulă este remorcarea pe drumurile de țară sau forestiere). În mod alternativ, desigur, puteți pune despicătorul de busteni pe o remorcă folosind o rampă. Datorită lățimii totale mici (de aprox. 84 cm), puteți chiar transporta dispozitivul cu ușurință pe o remorcă convențională.

Împreună cu despicatorul livrăm gratuit o pană de despicare cu 4 căi, care poate fi pur și simplu împinsă peste pana de despicare. 


Folosind pana cu 4 căi, puteți despica bustenii cu un diametru mai mare într-un singur ciclu. Lucrul special cu acest dispozitiv este că pana despicatoare / pană cu 4 căi este fixă și împingeți lemnul împotriva penei cu cilindrul hidraulic. Dacă o bucată de lemn se blochează pe pană, nu trebuie decât să treci la următorul butuc! În acest fel, puteți lucra rapid și eficient.

Hidraulica a fost realizată astfel încât pana de despicare să poată fi menținută în toate pozițiile și poate fi deplasată înainte sau înapoi, după dorință. Forța rămâne întotdeauna aceeași, iar pana despicatoare, spre deosebire de multe produse concurente, nu trebuie să revină la poziția de pornire.

HS-12L53 este livrat cu un motor Kohler de înaltă calitate.

Producătorul american Kohler construiește motoare inovatoare, care se remarcă la nivel mondial pentru designul excelent și pentru procesul de fabricație tradițional remarcabil încă din 1873. Alături de Honda și B&S, Kohler este unul dintre liderii pietei în ceea ce privește dotarea dispozitivelor de grădină și amenajare, precum și mașini de tuns iarba, cu motoare compacte. Producători de top cum ar fi John Deere, MTD, Stiga, Toro și multe altele utilizează aceste motoare de înaltă calitate. Kohler nu construiește doar motoare pe benzină – astăzi inovatorul producător italian de motoare diesel Lombardini aparține grupului Kohler.
Avem acest produs asamblat și gata de funcționare si testare în showroom-ul nostru. Ne-ar plăcea să veniți să il testați!

Specificatii tehnice:

· Motor OHV în 4 timpi, 6,5 CP

· Tip combustibil: benzină

· Starter: Starter de recul

· Greutate: aprox. 80 kg fără lichide

· Greutate inclusiv ambalaj: 110 kg

· Viteza de remorcare: max. 25 km / h

· Max. deschidere bușteni: 53 cm

· Presiunea uleiului: 240 bar

· Viteza cilindrului: aprox. 6 sec. (Pentru fiecare mod)

· Forța de divizare: 12 tone (valoarea măsurată)

· Pană despărțitoare în 4 căi, lungime 15 cm (inclusă în livrare)

· Pene despicare, lungime 15 cm (inclus în livrare)

· Dimensiuni: 184x84x78 (LxLxH)

· Dimensiuni ambalaj: 158x65x50 cm (LxLxH)

· Cantitatea de ulei de motor: aprox. 0,7L (10W40 sau 15W40)

· Cantitatea de ulei hidraulic: aprox. 8,0L (HLP46)

Garantie: 12 LUNI

 LIVRAM IN TOATA TARA!!!

1 recenzie pentru Despicator Busteni HS-12L53

  1. Coltuc Marius

    Preturi foarte bune de producator la

Adaugă o recenzie

Informatii vanzator

COMANDA ONLINE PRIN WHATSAPP