Coș cu merinde

(O recenzie client)

129,00 lei

2 bulz ca la stână – 400 gr/bulz

1 brânză de burduf – aproximativ 1 kg

1 zacuscă de vinete – 340 gr

1 dulceață de zmeură – 200 gr

1 sirop din conuri de brad – 300 gr

Produsele se vând în coș

Descriere

Coș cu merinde – Se poate comanda online de PRODUSEDINGOSPODARIE.RO . Avem cele mai mici preturi la Coș cu merinde . Comanda online acum!

 

PRODUSEDINGOSPODARIE.RO

Vinde si Cumpara Legume,fructe, carne, oua, branza, artizanat si utilaje VEZI Magazin Agricol Online din Romania – PRODUSEDINGOSPODARIE.RO

 

 

 

Scapati de samsari! Scapati de supermarket-uri!Mestesugarii si taranii autentici au acum un shop online unde sa-si poata prezenta gratuit produsele traditionale!

Produsedingospodarie.ro este un magazin exclusiv online cu produse traditionale romanesti.

Clientii fideli produselor traditionale romanesti au acum o noua posibilitatea de a-si achizitiona mult doritele produse traditionale romanesti, 100% naturale.

Suntem din ce in ce mai ocupati, iar de multe ori uitam de unde am plecat si care ne este baza. Uitam sa mancam sanatos si sa ne bucuram de produsele traditionale. Piata romaneasca este invadata cu produse de slaba calitate sau produse romanesti contrafacute.

Acum putem alege alternativa sanatoasa si putem cumpara produse autentice romanesti din noul magazin online www.produsedingospodarie.ro, iar producatorii isi pot inscrie aici gratuit toate produsele!

 

 

Vindeti sub 3 forme:

 

  1. Magazin Online – Puteti vinde gratuit

2. Taraba virtuala

 

3. Pravalia mea

 

 

 

 

 

 

1 recenzie pentru Coș cu merinde

  1. Coltuc Marius

    Coș cu merinde

Adaugă o recenzie

Informatii vanzator

COMANDA ONLINE PRIN WHATSAPP