Brânză de burduf

(O recenzie client)

60,00 lei

Ingrediente: caș de oaie, sare, cheag,membrană naturală
Prețul afișat este per bucata- aproximativ 1.3 kg

Descriere

Brânză de burduf – Puteti comanda online de pe PRODUSEDINGOSPODARIE.RO . Avem cele mai mici preturi de pe piata . Comanda acum online

 

PRODUSEDINGOSPODARIE.RO

Vinde si Cumpara Legume,fructe, carne, oua, branza, artizanat si utilaje VEZI Magazin Agricol Online din Romania – PRODUSEDINGOSPODARIE.RO

 

 

 

Scapati de samsari! Scapati de supermarket-uri!Mestesugarii si taranii autentici au acum un shop online unde sa-si poata prezenta gratuit produsele traditionale!

Produsedingospodarie.ro este un magazin exclusiv online cu produse traditionale romanesti.

Clientii fideli produselor traditionale romanesti au acum o noua posibilitatea de a-si achizitiona mult doritele produse traditionale romanesti, 100% naturale.

Suntem din ce in ce mai ocupati, iar de multe ori uitam de unde am plecat si care ne este baza. Uitam sa mancam sanatos si sa ne bucuram de produsele traditionale. Piata romaneasca este invadata cu produse de slaba calitate sau produse romanesti contrafacute.

Acum putem alege alternativa sanatoasa si putem cumpara produse autentice romanesti din noul magazin online www.produsedingospodarie.ro, iar producatorii isi pot inscrie aici gratuit toate produsele!

 

 

Vindeti sub 3 forme:

 

  1. Magazin Online – Puteti vinde gratuit

2. Taraba virtuala

 

3. Pravalia mea

 

 

 

 

 

 

1 recenzie pentru Brânză de burduf

  1. Coltuc Marius

    Brânză de burduf

Adaugă o recenzie

Informatii vanzator

COMANDA ONLINE PRIN WHATSAPP