Reduceri!

Cires Bigareau Burlat

(O recenzie client)

13,00 lei 12,00 lei

Pepiniera Crisplant Aiud
Pepiniere pomi fructiferi si pomi fructiferi de vanzare
Cu o traditie de peste 15 ani in domeniu multiplicari materialului saditor, activitatea principala se bazeaza in special pe productia de materialului saditor pomicol, pentru infintarea de livezi (plantatii pomicole).
Nu suntem unicii furnizori de material de inmultire pentru livezi dar suntem printre primii care ofera material saditor de cea mai buna calitate, iar prin asistenta oferita de catre specialistii nostri ne asiguram ca beneficiarii – clientii nostri – sa fie satisfacuti pe deplin si sa constientizeze faptul ca au facut cea mai buna investitie.

Categorie: Etichete: , ,

Descriere

Cires Bigareau Burlat

 

PERIOADA DE COACERE : 15 – 25Mai

Descriere:

Pomul este de vigoare medie, cu coroana larga, globuloasa, frunzis bogat, verde inchis, foarte productiv, cu inflorire medie – tardiva.

Rodeste preponderent pe buchete de mai. Este un soi autosteril si intra pe rod, in anul 5 de  la plantare. Formeaza pereche intersterila cu Bigarreau Moreau.

Fructul de Cires Bigarreau Burlat este mare de 6-7 g, cordiform, cu epicarpul de culoare roșu – viu, lucios. Se pot consuma proaspete deoarece este un soi bun de masa.

Caracteristici:

Fructul Ciresului Bigarreau Burlat au pedunculul scurt. Pulpa este carnoasa, semipietroasa, de culoare rosie, este potrivit de dulce, placut acidulata, buna pentru consum in stare proaspata.Soiul este destul de sensibil la craparea provocata de ploaie si la atacul de Monilinia.  Samburele nu adera la pulpa.  Fructul conține circa 14% substanța uscata in suc.

Perioada de maturare: ultima decada a lunii mai.

Polenizatori :  Van,Germersdorf, Boambe de Cotnari..

Destinatie : utilizarea fructelor pentru consum in stare proaspata si pentru industrializare (compot, dulceturi).
Portaltoi : mahaleb.
Perioada de plantare: Octombrie-Noiembrie/Februarie-Aprilie si ferestrele iernii.

1 recenzie pentru Cires Bigareau Burlat

  1. Coltuc Marius

    Cires Bigareau Burlat

Adaugă o recenzie

Informatii vanzator

COMANDA ONLINE PRIN WHATSAPP