Miere de Rapita 1kg productie 2020

(O recenzie client)

29,00 lei

Miere de Rapita 1kg productie 2020

 

Mierea de rapita este obtinuta dintr-o planta oleaginoasa numita rapita.Planta contine proteine, hidrati de carbon, substante minerale (calciu, fier, fosfor, potasiu, sodiu), celuloza, glucide, grasimi, rezine, mucilagii si vitamine (A, B1, B2, niacina, C, betacaroten). Astfel, mierea de rapita prezinta numeroase proprietati terapeutice precum calitati cicatrizante, dezinfectante, depurative, diuretice, emoliente, expectorante, vitaminizante si nutritive. Este recomandata în bolile ce afecteaza rinichii, dar si în cazul osteoporozei deoarece uleiul de rapita contine si Q3, care este extrem de necesar pentru oase. Ajuta si la refacerea si mentinerea elasticitatii peretilor vasculari, si la scaderea nivelului de colesterol rau iar consumul regulat de miere de rapita protejeaza ficatul, splina si pancreasul de diverse boli,dar are si puternica actiune antibacteriana.

Livrare in:

Descriere

Miere de Rapita 1kg productie 2020

 

Mierea de rapita este obtinuta dintr-o planta oleaginoasa numita rapita.Planta contine proteine, hidrati de carbon, substante minerale (calciu, fier, fosfor, potasiu, sodiu), celuloza, glucide, grasimi, rezine, mucilagii si vitamine (A, B1, B2, niacina, C, betacaroten). Astfel, mierea de rapita prezinta numeroase(Miere de Rapita 1kg productie 2020)

 

proprietati terapeutice precum calitati cicatrizante, dezinfectante, depurative, diuretice, emoliente, expectorante, vitaminizante si nutritive. Este recomandata în bolile ce afecteaza rinichii, dar si în cazul osteoporozei deoarece uleiul de rapita contine si Q3, care este extrem de necesar pentru oase. Ajuta si la refacerea si mentinerea elasticitatii peretilor vasculari, si la scaderea nivelului de colesterol rau iar consumul regulat de miere de rapita protejeaza ficatul, splina si pancreasul de diverse boli,dar  are si  puternica actiune antibacteriana.

 

1 recenzie pentru Miere de Rapita 1kg productie 2020

  1. Coltuc Marius

    Miere de Rapita 1kg productie 2020

Adaugă o recenzie

Informatii vanzator

No product has been found!
COMANDA ONLINE PRIN WHATSAPP