20170608_194031

Vand Carne de ied, lapte si branza de capra-livrare la domiciliu

Lapte de capra: 7 lei/L

Branza proaspata de capra: 25 lei/Kg

Branza maturata de capra: 35 lei/Kg

Carne naturala si sanatoasa de la iezi metisi de Boer, rasa de carne cu un procent mai mare de masa musculara in carcasa, iezii vor fi carnosi, nu scheletici ca in cazul raselor de lapte. Iezii sunt hraniti cu laptele mamelor, lucerna si cereale macinate, fara niciun fel de adaos chimic, suplimente.

Laptele de capra este livrat in sticle noi cu capac autosigilant.

22,00 lei kg

Cantitate

Descriere

Carne naturala si sanatoasa de la iezi metisi de Boer, rasa de carne cu un procent mai mare de masa musculara in carcasa, iezii vor fi carnosi, nu scheletici ca in cazul raselor de lapte. Iezii sunt hraniti cu laptele mamelor, lucerna si cereale macinate, fara niciun fel de adaos chimic, suplimente. Pretul este de 22 lei/kg. Anunt valabil pentru cei din Bucuresti sau din apropiere.

Informatii vanzator

 • Nume magazin: Ferma de la Dunare
 • Vanzator: Capraris Catalin
 • Adresa: Piata Sudului
  Bucuresti
  041295
 • Nici o recenzie gasita inca !
Carne naturala si sanatoasa de la iezi metisi de Boer, rasa de carne cu un procent mai mare de masa musculara in carcasa, iezii vor fi carnosi, nu scheletici ca in cazul raselor de lapte. Iezii sunt hraniti cu laptele mamelor, lucerna si cereale macinate, fara niciun fel de adaos chimic, suplimente. Pret carne: 22 lei/Kg Pret lapte: 7 lei/L Pret branza proaspata: 25 lei/Kg Pret branza maturata: 35 lei/Kg Lapte de capra-7 lei/litru, este livrat in sticle noi cu capac autosigilant
9,00 lei 7,00 lei litru
 • marketplace agricol

  Ne ocupam cu vanzarea si promovarea produselor taranesti, crescute bio .

  MANANCA SANATOS

  NATURALE

  Produse 100% naturale

  Prospetime garantata

  Produse proaspete

  Suport

  24/7 suport clienti

 • Banner link
 • Produse noi