Butași de mure

Butași de mure

CEL MAI MARE APROZAR AGRICOL VIRTUAL ONLINE MODERN-PRODUSEDINGOSPODARIE.RO cumpara si vinde ACUM Ai dat CLICK?

 

Înscrie-te gratuit ca și producător https://produsedingospodarie.ro/

 

Din dragoste pentru satul romanesc unde  producatorii romani pot vinde sau cumpara produse traditionale romanesti

 

Sfaturi pentru cumpărători

Dacă te-ai hotărât să cumperi de pe PRODUSEDINGOSPODARIE.RO vrem să îți mulțumim din suflet, în numele tuturor micilor fermieri și producători care trudesc din zori până în seară pentru produsele gustoase, sănătoase și 100% românești pe care le găsești aici.

 

Înainte de a începe cumpărăturile virtuale, te rugăm să citești cu atenție următoarele informații:

 

  • RO este o platformă GRATUITĂcare facilitează contactul între client și micul producător, fără ca un alt terț să intervină în vânzare;Având în vedere că producătorii sunt mici fermieri este posibil ca stocul de produse să se modifice constant. Vă rugăm să îi contactați pentru a afla dacă produsele dorite mai sunt pe stoc;
  • Vă rugăm să verificați disponibilitatea de livrare a producătorului, deoarece sunt producători care nu fac livrări la domiciliul clientului. De asemenea tot prin discuții cu producătorii puteți stabili modul de livrare/ de preluare a produselor;
  • Dacă vă hotărâți să vă preluați singuri produsele, vă recomandăm să întrebați și prietenii dacă au nevoie de ceva.

 

Sfaturi pentru producători

Dacă ești un producător harnic și vrei ca rodul muncii tale să fie văzut și apreciat de o țară întreagă, te invităm să te înscrii GRATUIT în PRODUSEDINGOSPODARIE.RO. La fel ca și tine, noi iubim satul românesc și ne încăpățânăm să credem că agricultura poate avea un viitor bun și în România.

Înainte de a te înregistra, te rugăm să citești cu atenție următoarele informații:

 

  • este o platformă GRATUITĂ care facilitează contactul între client și micul producător, fără ca un alt terț să intervină în vânzare!

 

  • Te rugăm să fii corect în promovarea produselor, dar și în relația cu clienții tăi! O colaborare de succes se crește prin încredere, respect, corectitudine și calitatea produselor!

 

 

  • Te rugăm să completezi toate câmpurile formularului electronic deoarece acest lucru îți permite crearea unui cont.
  • Vei avea la dispoziție GRATUIT propriul tău aprozar virtual online gratuit unde poți adăuga fotografii cu produse, completa oferte sau actualiza continuu stocul de marfă.

 

  • Producătorii care doresc să se înscrie în Aprozarul Virtual Online Modern trebuie să fie atestați/autorizați/ înregistrați sub o formă legală și sunt OBLIGAȚI să respecte legislația în domeniu și normele igienica-sanitare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afișez 1–16 din 158 de rezultate

COMANDA ONLINE PRIN WHATSAPP