Capra

Afișez toate cele 9 rezultate

Branza de capra

No rating
30,00 lei 25,00 lei kg
Casurda marinata de capra
40,00 lei 35,00 lei kg

Lapte capra

No rating
2,00 lei litru

Lapte de capra

No rating
Laptele livrat de noi este în primul rând foarte proaspăt, muls în ziua în care are loc livrarea. Nu este procesat în nici un fel, este nepasteurizat, integral, neomogenizat şi nestandardizat. Procentul de grăsime este de aproximativ 4,2%. Este primul nostru produs de la fermă, foarte apreciat de cei mari şi cei mici deopotrivă. Laptele este ambalat în sticle de 1L si 2L.
7,00 lei
Lapte de capra: 7 lei/L Branza proaspata de capra: 25 lei/Kg Branza maturata de capra: 35 lei/Kg Carne naturala si sanatoasa de la iezi metisi de Boer, rasa de carne cu un procent mai mare de masa musculara in carcasa, iezii vor fi carnosi, nu scheletici ca in cazul raselor de lapte. Iezii sunt hraniti cu laptele mamelor, lucerna si cereale macinate, fara niciun fel de adaos chimic, suplimente. Laptele de capra este livrat in sticle noi cu capac autosigilant.
22,00 lei kg
Carne naturala si sanatoasa de la iezi metisi de Boer, rasa de carne cu un procent mai mare de masa musculara in carcasa, iezii vor fi carnosi, nu scheletici ca in cazul raselor de lapte. Iezii sunt hraniti cu laptele mamelor, lucerna si cereale macinate, fara niciun fel de adaos chimic, suplimente. Pret carne: 22 lei/Kg Pret lapte: 7 lei/L Pret branza proaspata: 25 lei/Kg Pret branza maturata: 35 lei/Kg Lapte de capra-7 lei/litru, este livrat in sticle noi cu capac autosigilant
9,00 lei 7,00 lei litru

Afișez toate cele 9 rezultate