CAT COSTA CARNEA DE MIEL SI IED DE PASTE

CAT COSTA CARNEA DE MIEL SI IED DE PASTE

CAT COSTA CARNEA DE MIEL SI IED DE PASTE
5 / 5
5
5
Produsedingospodarie - Magazin Agricol Online din Romania

Summary

CAT COSTA CARNEA DE MIEL SI IED DE PASTE

0 Reviews

0
(0)
0 Votes

CAT COSTA CARNEA DE MIEL SI IED DE PASTE

Aprozar Online Modern ➜ (PRODUSEDINGOSPODARIE.RO) http://produsedingospodarie.ro/
Vinde si Cumpara ➜ Online : Pui tara,tuica,vin,oua,produse traditionale romanesti,dulceata ,artizanat,palinca,vin,produse naturale,LAPTE,pomi,miere,cartofi,rosii,flori,mere,capsune,legume,fructe,utilaje agricole pe produsedingospodarie.ro . Livram la domiciliu fara deplasare #facpiataonline

PRODUSE ROMANESTI LA UN CLICK DISTANTA

 

 

http://produsedingospodarie.ro/ va ajuta cu Cumpara si vinde online oua,carne,lapte,branza,artizanat,vin, palinca, legume, fructe,miere,pomi,rosii si utilaje agricole

 

BUCURESTI

CAT COSTA CARNEA DE MIEL SI IED DE PASTE 2020

APROXIMATIV 30 DE LEI

Galați

 

Carnea de miel a apărut în magazinele și piețele din Galați. Chiar dacă în județ există un singur abator autorizat pentru sacrificarea animalelor, carnea de miel nu lipsește din galantare.

 

Totuși, prețurile sunt mai mari decât anii trecuți, deoarece producătorii au foarte puțini miei. Majoritatea animalelor au fost vândute deja la export, iar cele rămase sunt sacrificate înainte de Paște.

 

La marile magazine, carcasa de miel se vinde cu 27 lei kilogramul, în timp ce crescătorii de la sate cer 16 lei pe kilogramul de miel tăiat și 10 lei pe kilogram pentru animalul viu.

 

Vrancea

 

O situație asemănătoare este și în județul Vrancea. Numeroși fermieri au vândut mieii unor firme arabe la prețuri convenabile.

 

Familia Ţuţu, de exemplu, are 1.000 de oi din rasa Țigaie ruginie, iar la începutul lunii aprilie a trimis la export jumătate dintre animale. Cei mai căutaţi au fost mieii cu greutatea de 20-22 de kilograme.

 

 

Brăila

 

Importatorii din țările arabe au ajuns și în județul Brăila. Fermierii de acolo preferă exportul, deoarece prețurile sunt mai bune decât cele de pe piața autohtonă.

 

Alba

 

În judeţul Alba, mieii vii se vând cu 10-12 lei kilogramul, în timp ce un kilogram de carne costă între 20 şi 25 de lei.

 

 

Brașov

 

În Brașov, potrivit crescătorilor de oi din județ, mieii se vând cu 11 lei kilogramul „în viu” și 24 de lei kilogramul de carne.

 

 

Constanța

 

Carnea de miel se vinde în Constanța la prețuri cuprinse între 22 și 25 de lei pentru un kilogram, la fel ca anul trecut, însă prețul poate fi chiar mai mic, dacă achiziția este făcută urmărind ofertele de pe Facebook.

 

 

 

Cluj

 

În județul Cluj, funcționează în această săptămână cinci puncte temporare de sacrificare a mieilor, autorizate de Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

COMANDA ONLINE PRIN WHATSAPP