VREAU sa cumpar:Legume Romanesti (ceapa,usturoi,ridichi,rosii si cartofi fara produse straine)

VREAU sa cumpar:Legume Romanesti (ceapa,usturoi,ridichi,rosii si cartofi fara produse straine)

Toate legumele 100% romanesti le puteti cumpara de pe http://produsedingospodarie.ro/

DACA VREI SA CUMPERI DA CLICK PE „Cumpara acum”

 

SUNTETI CUMPARATOR?

 

 

DACA VREI SA CUMPERI DA CLICK PE „Cumpara acum”

 

SUNTETI CUMPARATOR?

PRODUCATORII NOSTRI SUNT PRODUCATORI ROMANI ATESTATI!

 

BENEFICIILE CONSUMULUI DE FRUCTE SI LEGUME ASUPRA PSIHICULUI

VREAU sa cumpar Legume Romanesti

Fructele si legumele sunt baza unei alimentatii sanatoase, dar beneficiile consumului nu se limiteaza la sanatatea fizica. Noi cercetari sugereaza ca o crestere a aportului de fructe si legume poate imbunatati dispozitia psihica in doua saptamani.

Conducatorul studiului, Dr. Tamlin Conner, profesor in cadrul Departamentului de Psihologie de la Universitatea Otago din New Zealand, si colegii sai au descoperit ca adultii tineri care si-au suplimentat alimentatia zilnica cu fructe si legume timp de 14 zile au resimtit un plus de vitalitate si au devenit mai motivati, conform studiului publicat recent in jurnalul Plos One, noteaza medicalnewstoday.com

Potrivit specialistilor din domeniul nutritiei, adultii ar trebui sa consume putin peste 500 de grame de fructe si 500 de grame de legume in fiecare zi.

Ca parte a unei diete sanatoase, fructele si legumele ajuta la reducerea riscului obezitatii, a diabetului de tip II, precum si a bolilor de inima, accidentelor vasculare cerebrale si a unor tipuri de cancer.

In ultimii ani, studiile de specialitate au aratat ca o dieta bazata pe fructe si legume poate ajuta si la imbunatatirea sanatatii mintale. Studiul de fata si-a propus sa analizeze in detaliu aceasta asociere.

Pentru a realiza acest studiu, cercetatorii au impartit in trei grupe cei 171 de participanti, ce se aflau la o varsta cuprinsa intre 18 si 25 de ani. Primul grup de studiu a continuat dieta alimentara obisnuita, cel de-al doilea grup de studiu a avut parte de o dieta imbogatita cu fructe si legume proaspete (morcovi, kiwi, mere, portocale), in timp ce ultimul grup a primit vouchere preplatite si mesaje ce aminteau de consumul sporit de fructe si legume.

Atat la inceputul, cat si la finalul studiului, participantii au fost supusi unor evaluari psihologice ale starii de spirit, nivelului de vitalitate, motivatie, dar si unor evaluari pentru identificarea simptomelor de depresie si anxietate, precum si alti indicatori ai sanatatii mintale.

La finalul studiului, cercetatorii au descoperit ca participantii care au primit fructe si legume au inregistrat cele mai mari cresteri la nivelul bunastarii pe plan psihologic, in special in ceea ce priveste indicatorii ce marcau nivelul de vitalitate, motivatie si prosperitate.

Celelalte doua grupuri nu au prezentat astfel de imbunatatiri pe durata celor doua saptamani de studiu.

Studiul atrage atentia asupra unui aspect deosebit de important pentru bunastarea generala a organismului uman: cresterea aportului de fructe si legume poate avea beneficii rapide pe plan psihologic.

“Consumul de fructe si legume a dus la beneficii pe plan psihologic, in numai doua saptamani. Acesta este primul studiu care arata ca alimentatia bazata pe fructe si legume duce la cresterea motivatiei si vitalitatii,” adauga autorii studiului.

VREAU sa cumpar Legume Romanesti

DACA VREI SA CUMPERI DA CLICK PE „Cumpara acum”

piata-online-din-mijlocului-internetului-produsedingospodarie.ro

2 comentarii la „VREAU sa cumpar:Legume Romanesti (ceapa,usturoi,ridichi,rosii si cartofi fara produse straine)”

Lasă un comentariu

COMANDA ONLINE PRIN WHATSAPP