Pui de tara

Pui de tara

Cu marketplace-ul agricol produsedingospodarie.ro cumparaturile devin mai usoare.Va punem la dispozitie produse romanesti direct din curtea gospodarilor. Produse traditionale,carne de miel ,carne de ied,pui de tara,oua de tara si multe alte produse .

Pretul in general al puilor vii este de 6 lei/buc. de 3 saptamani si 18 lei/kg. pentru pui de tara taiati cu greutate intre 1,5 si 3 kg.

Beneficii consum carne de pui :

Carnea de pui este o sursa speciala de proteine, de calitate ridicata. Acest element e un nutrient esential, atat pentru crestere cat si pentru dezvoltare, jucand de asemenea un rol special in a facilita pierderea in greutate la oamenii cu probleme de supraponderabilitate.

– Ea e o sursa de fosfor, un element mineral esential corpului uman. Acesta ajuta la mentinerea sanatatii dintilor si oaselor, asigurand de asemenea functionarea corecta a rinichilor, ficatului si a sistemului nervos central.

– Vitamina B6, prezenta in carnea de pui, joaca un rol crucial in formarea de molecule active. Procese complexe sunt legate de aceasta absorbtie; insuficienta ei poate sa duca la deteriorarea vaselor de sange. De asemenea, alaturi de acidul nicotinic ajuta pastrarii unui metabolism energetic corect. In plus, reduce riscurile unui atac de cord.

– La persoanele mai in varsta, proteinele prezente in pui vor ajuta impotriva slabirii oaselor. Chiar si 100 grame de piept de pui furnizeaza mai mult decat jumatate din necesarul zilnic de proteine.

– Carnea de pui imbunatateste pofta de mancare. Continand zinc, acest aliment are si rolul de a mentine apetitul.

– Scade riscul artritei, datorita substantei minerale denumite seleniu.

– Imbunatateste sistemul imunitar uman.

– Faciliteaza cresterea copiiilor. Acest lucru se datoreaza in special faptului urmator – carnea de pui are o varietate de aminoacizi ce ajuta ca intreg sistemul copiiilor sa se dezvolte armonios si sanatos.

SA NE HRANIM SANATOS CU PRODUSEDINGOSPODARIE.RO .

Un comentariu la „Pui de tara”

Lasă un comentariu

COMANDA ONLINE PRIN WHATSAPP