Produse traditionale

Produse traditionale

Cauti produse traditionale ? Ai ajuns unde trebuie.Marketplace-ul agricol online produsedingospodarie.ro va aduce in casele dvs. produse romanesti direct din gospodaria taranilor,producatorilor romanesti .

Produsele dorite  sunt la dispozitia dvs. doar la un CLICK distanta .

Produse traditionale
Produse traditionale

Producătorii tradiţionali îşi înţeleg rolul de administratori si nu neapărat de stăpâni ai pământului pe care îl lucrează. Îi cunosc valoarea şi îl folosesc cu înţelepciune. Ştiu că resursele naturii nu sunt fără sfârşit şi că existența lor depinde de ele. În general, sunt fermieri de semi-subzistență, cu ferme mici, care integrează cultivarea pământului cu creșterea animalelor. Practică agricultura de tip tradițional, ceea ce înseamnă că folosesc doar îngrășăminte organice și câteva utilaje.

Practicile agricole tradiționale nu pun în pericol speciile de plante și animale care trăiesc în spațiul rural și nu afectează mediul de viață al acestora.

Mai mult, produsele tradiționale sprijină economia locală: prin valorificarea lor. Veniturile obținute se întorc la fermieri şi astfel ajută la susținerea pe viitor a activității acestora. Pentru mulți dintre fermieri, aceste activități reprezintă principala sursă de venit. Fără de care nu și-ar putea continua munca, oricât de mult și-ar dori să păstreze tradițiile și să rămână aproape de natură.

Un produs tradiţional menține patrimoniul cultural al zonelor rurale şi ajută la păstrarea identității culturale, prin păstrarea tradițiilor şi a obiceiurilor locale. Sărbători locale şi festivaluri în cadrul cărora se promovează porturile, obiceiurile şi produsele deopotrivă.

Nu în ultimul rând, produsele obținute prin practicile tradiționale au o calitate mai bună și sunt mult mai sănătoase, mai ales pentru cei mici. Laptele, de pildă, este mai bun, pentru că vara vitele și oile pasc liber pe pășunile montane, iar iarna sunt hrănite cu nutreț natural, fân și concentrate naturale.

Sa ne hranim sanatos cu produsedingospodarie.ro .

 

Un comentariu la „Produse traditionale”

Lasă un comentariu

COMANDA ONLINE PRIN WHATSAPP