Produse Din Gospodarie Ro

Produse Din Gospodarie Ro. Magazin fructe si legume naturale, crescute organic direct din gospodaria noastra la preturi avantajoase. Comanda acum produsele noastre 100% naturale si … Vezi PRODUSEDINGOSPODARIE.RO

Produse Din Gospodarie Ro

PRODUSE DIN GOSPODĂRIE – CUM SE POATE TRĂI LA SAT CRESCÂND LEGUME, FRUCTE

Produse din gospodărie este o mică afacere de familie construită cu răbdare și cu drag pentru roadele pământului și pentru oameni.

Pentru că a crescut la țară, Andreea nu și-a imaginat niciodată că se va întoarce tot acolo. Nu este ceva la care visezi când ai 15 ani și-ți ocupi timpul cu munca din ogradă, în timp ce tinerii de vârsta ta, de la oraș, sunt la film.

Dar, atunci când socrii ei nu au mai putut susține gospodăria, Andreea și soțul ei, au știut că preluarea ei era exact ceea ce aveau nevoie să facă. Acum, cuplul crește de zor legume, fructe și doi copii în Comana, Giurgiu.

În ciuda provocărilor, adoră viața pe care au construit-o.

Grija și dragul pe care o au cei doi față de proprii copii se revarsă, în aceeași măsură, în ograda lor și în roadele pe care le culeg.

E parte din existența și menirea pe care o au și asta se vede și se simte în savoarea fiecărui produs din gospodaria lor.

După cum știi deja, îmi doresc tare mult să ne cunoaștem și să ne susținem producătorii autohtoni de alimente.

Ulterior am decis să încep o întreagă campanie dedicată lor.

Să le ofer, aici pe blog, un mic spațiu în care să-și spună povestea.

Așa că am început cu cei de la Produse din Gospodărie și am discutat cu Andreea despre realitățile vieții la țară și despre esența afecerii de familie pe care au dezvoltat-o în timp.

Andreea și soțul ei au crescut amandoi la țară, în sate diferite, din Comana, Giurgiu, la doar 1 km distanță unul de celălalt. Și-au făcut școala în sat și liceul la oraș.

De cunoscut, s-au cunoscut abia în adolescență, când Andreea începea liceul, iar soțul ei urma să plece la facultate.

Nu ne-am imaginat atunci că, 14 ani mai tarziu, vom avea o familie împreună și că ne vom întoarce pe aceleași meleaguri.

Și-au terminat amândoi studiile, ea Facultatea de Jurnalism, iar el Universitatea din Pitești – Facultatea de Teologie și Asistență Socială și au întemeiat o familie.

După ceva timp, au lăsat capitala pentru viața la țară, unde zilele au alt ritm, aerul altă mireasmă și totul se face cu răbdare și recunoștință pentru pământ, familie și oameni.

Lasă un comentariu

COMANDA ONLINE PRIN WHATSAPP