Produse de panificatie – produsedingospodarie.ro

Produse de panificatie

Produse de panificatie

Puteti VINDE si COMANDA     produse de panificatie   si alte produse pe www.produsedingospodarie.ro . 

Panificaţia , respectiv domeniul legat de obţinerea pâinii şi a produselor de panificaţie, a reprezentat una dintre cele mai vechi ocupaţii în ţara noastră, constituind una dintre componentele majore ale producţiei alimentare. Cerealele reprezintă cel mai important produs alimentar pentru alimentaţia fiecărei persoane, conţinând circa 55% din consumul total de proteine, 15% din consumul total de lipide şi 70% din consumul total de glucide, în total 50-55% din caloriile consumate provin din cereale. Aceste alimente asigură organismului carbohidraţi complecşi, care sunt o importantă sursă de energie, în special pentru dietele reduse in grăsimi.
Ca materie primă principală în industria de panificaţie amintim făina de grâu care este folosită în producerea pâinii şi a produselor derivate.

Aceste produse constituie o importantă sursă de proteine, vitamine şi săruri minerale, pâinea având un rol esenţial în asigurarea aportului de vitamine din grupul B. Caracteristicile esenţiale şi de bază ale produselor de panificaţie depind de sortimentul de făină folosit, materiile prime şi tehnologia de fabricaţie şi, nu în ultimul rând, de tradiţiile şi obiceiurile alimentare specifice fiecărei zone geografice în parte. Efectul benefic al pâinii şi produselor de panificaţie asupra stării de sănătate a populaţiei este de o mare însemnătate dacă amintim diversitatea acestor produse în alimentaţia zilnică, pornind de la consumul de cereale pentru micul dejun, până la consumul de paste făinoase, produse de panificaţie şi patiserie proaspete, care sunt nelipsite de pe masa oricărui consumator.
Întrucât pâinea este un aliment de bază, consumat zilnic de către populaţie, fabricarea sa şi a întregii game de produse sortimentale a constituit o preocupare principală a societaţii româneşti.

Site-uri partenere :

Omul bun la toate – Un Uber de Romania https://www.fac-totum.ro
Marketplace copii http://www.mallcopii.ro
Marketplace ul Uniunii Europe http://www.uemarket.eu
Singurul marketplace din turism Romania http://www.turism-market.ro
Multumim si iubitorilor de animale http://www.animalule.ro Matrimoniale Animale
Si prietenilor Inchiriaza un prieten Romania http://www.rentfriends.ro
Bursa online de peste proaspat din Romania http://www.bursa-peste.ro

 

Sa ne hranim sanatos impreuna cu produsedingospodarie.ro .

Related posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Statistica

    • 1.361.699
  • Ultimele postari

  • Comentarii recente