(Nou) Ferma Lacto Genimico

Intr-o piata saturata de alimente nesanatoase, in care corpul nostru ia zilnic contact cu sute de coloranti artificiali si aditivi. Ne-am propus sa readucem in atentia consumatorilor gustul lactatelor de altadata. Fabrica Lacto Genimico, se afla in orasul cetate Harsova, din judetul Constanta, unul dintre cele mai bogate centre arheologice dobrogene.O zona frumoasa in care privesti orizontul unei asezari cu o straveche istorie.

Fabrica noastra are ca principal obiectiv de activitate, prelucrarea laptelui si a branzeturilor. Acest proces incepe cu pasteurizarea laptelui pentru a elimina impuritatile din el. Lacto Genimico investeste de la an la an in modernizarea fabricii. Astfel incat sa poata sustine o calitate ridicata a produselor care ajung pe masa consumatorilor sai.

Lacto Genimico este producator si distribuitor de produse lactate si branzeturi cu experienta de peste 15 ani in domeniu.

Laptele folosit in prepararea produselor este colectat din ferma proprie de la 300 de vacute de lapte si 500 de oite, ce pasc in aer liber pe pasunile din satul Horia, judetul Constanta;

Vacutele ce dau laptele folosit pentru producerea retetelor noastre sunt hranite cu nutreturi naturale;

Zilnic, se prelucreaza in medie intre 5.000 si 10.000 de litri de lapte (in functie de sezon);

Ferma Lacto Genimico, este dotata cu sisteme de mulgere in conditii de maxima igiena, la standarde europene;

Produsele lactatele sunt 100% naturale, nu contin conservanti si alti aditivi, acestea fiind preparate dupa retete traditionale romanesti, in conformitate cu normele europene;

Pentru tine si familia ta am ales branzeturi si lactate specifice bucatariei romanesti, cu care se pot gati retete traditionale, sau care pot da o aroma gustoasa si familiara ca in vremurile de altadata.

Lasă un comentariu

COMANDA ONLINE PRIN WHATSAPP