Lapte si produse din lapte 2019 pe produsedingospodarie.ro

Beneficii consum lapte si produse din lapte :

Laptele si produsele din lapte  ofera multe beneficii pentru sanatate. Probabil ca multe persoane prefera consumul de lapte. Totusi, multi dintre tinerii din zilele noastre aleg sa serveasca mancarea de tip fast-food sau iau masa la restaurantele din centrul orasului. In aceste conditii lipseste din meniu paharul cu lapte rece, indiferent de perioada zilei. Important este un lucru: mamele au dreptate.

Produsele lactate sunt foarte sanatoase (mai ales cele cu un continut scazut de grasime). Statisticile au demonstrat ca preferintele pentru branza si inghetata au crescut in ultima perioada, in timp ce interesul pentru consumul de lapte integral si unt s-a diminuat.

Vestea buna este ca pot fi comercializate produse lactate din ce in ce mai diversificate pentru gusturile tuturor: de la sortimente cat mai variate de iaurturi, la branzeturi cu un continut redus de grasime. Secretul este un nivel scazut de grasime.

Un studiu recent a demonstrat ca in cazul in care un adult consuma mai multe lactate, nivelul grasimilor saturate din totalul caloriilor creste (un aspect negativ, cu siguranta), dar pe de alta parte, aportul de substante nutritive cheie, cum ar fi:proteine, calciu, magneziu, acid folic,vitaminele B1, B2, B6, B 12 si  vitaminele A, D, E, creste impreuna cu numarul portiilor de lapte.

 

Lapte si produse din lapte

Parteneri :

Omul bun la toate – Un Uber de Romania, www.fac-totum.ro
Marketplace copii, www.mallcopii.ro
Marketplace-ul Uniunii Europe, www.uemarket.eu
Singurul marketplace din turism Romania, www.turism-market.ro
Multumim si iubitorilor de animale, www.animalule.ro, Matrimoniale Animale
Si prietenilor, Inchiriaza un prieten Romania, www.rentfriends.ro
Bursa online de peste proaspat din Romania, www.bursa-peste.ro
Avocat online www.avocatulraspunde.ro

Lasă un comentariu

COMANDA ONLINE PRIN WHATSAPP