Castraveti

Castraveti

Cauti castraveti proaspeti ? Produsedingospodarie.ro va ajuta sa gasiti legume proaspete la cele mai mici preturi direct din gospodaria gospodarilor .

Beneficii consum castraveti :

Este una dintre cele mai indragite legume si nici nu este de mirare. Are proprietati nutritive importante pentru organism si o multime de beneficii pentru sanatate.

Sarac in calorii, dar plin de vitamine si minerale. Castravetele este un aliment excelent in orice anotimp si unul dintre putinele alimente care nu au contraindicatii.

Pentru a profita din plin de beneficiile acestora, este recomandat sa ii consumati atat in stare proaspata, in salate sau la aperitive, cat si murati ori sub forma de suc.

Inainte de a fi consumati, acestia care nu provin dintr-o cultura cunoscuta trebuie spalati timp de 1 minut sub jet de apa calduta. Pentru a se elimina eventualele substante chimice cu care au fost stropiti in perioada de crestere. In general, este recomandat sa consumati castravetii cu tot cu coaja, deoarece in stratul exterior al legumei sunt concentratii importante de vitamine, minerale si fibre alimentare.

 

 

Lasă un comentariu

COMANDA ONLINE PRIN WHATSAPP