Apicultura – doar pe produsedingospodarie.ro

Apicultura

Apicultura : Inventarul apicol este reprezentat de stupi si alte constructii apicole (cabane, camere de extractie, corturi apicole) precum si de totalitatea uneltelor folosite de apicultor în efectuarea diverselor lucrari din stupina (controlul familiilor de albine, extragerea si conditionarea mierii, cresterea si transportul matcilor etc.), deci totalitatea constructiilor, uneltelor si obiectelor aflate în dotarea unei exploatatii apicole.
Apicultura este activitatea care da practicantilor numeroase satisfactii.
Iubitorii de stuparit, sunt oameni de toate varstele si profesiile care au un punct comun : dragostea de albine, natura, aer liber. Apicultura are o latura materiala (se obtine miere, polen, pastura, ceara, propolis)cat si una spirituala. Nimic nu se compara cu zumzetul unui roi de albine sau cu o plimbare prin stupina ta. Stupi care pulseaza de viata, albine care se intorc cu desagii plini de polen si miere, matci care perpetueaza viata, trantori in permanenta cautare a dragostei.
Ce poate fi mai inaltator?
Ce alta indeletnicire mai poate crea atata multumire de sine? Raspunsul e simplu: stupi, stupari, albine, natura, sunt parti ale aceluiasi intreg si acela se numeste apicultura.

De obicei se porneste cu un numar limitat de stupi(2-3 buc.)iar pe masura ce stuparul incepator capata experienta si stupina va creste numeric si calitativ.
Se poate ajunge ca in 3-4 ani sa avem creata o stupina frumoasa, familii de albine puternice care sa aduca productii mari de miere si alte produse apicole.
Trebuie doar sa avem rabdare, sa perseveram si sigur rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Aici puteti vinde sau cumpara

www.produsedingospodarie.ro

A.Magazin online pe acest site (Vanzatorii pot vinde cu sau fara atestat GRATUIT, cumparatorul poate cumpara GRATUIT fara sa isi faca cont)INTRA AICI

B.Taraba virtuala (Vanzatorii isi pot posta cu numai 7 LEI / 30 de zile produsele putand adauga toate datele de contact. Cumparatorul nu plateste nimic.) INTRA AICI

C.Pravalia mea (Vanzatorii isi pot crea propria pravalie-magazin, cumparand un pachet de 3 luni – 6 luni,putandu-si adauga toate datele de contact si numar nelimitat de anunturi.) INTRA AICI

Lasă un comentariu

COMANDA ONLINE PRIN WHATSAPP