Ardei produsedingospodarie.ro

Ardei produsedingospodarie.ro

Ardei
Ardei

Puteti VINDE si COMANDA  ardei      si alte produse pe www.produsedingospodarie.ro . 

Buletinul de analize al ardeilor scoate la iveala o compozitie naturala de exceptie, de la vitamine, la antioxidanti si minerale, nutrienti extrem de benefici în buna functionare organismului. Cea mai buna forma sub care îi putem consuma este cea cruda, în salate sau sub forma de suc proaspat. Dar virtutile lor curative continua si dupa ce îi muram sau îi coacem pe plita. Iata de ce nu trebuie sa ratam cura cu ardei în luna septembrie, perioada în care aceasta leguma e mai viguroasa si mai gustoasa ca oricînd.

Sursa numarul unu de vitamina C

Principala substanta activa din ardei se numeste capsaicina si da culoarea legumei, cea mai multa fiind în cei rosii. Aceasta este un anticoagulant eficient, care ajuta la prevenirea infarctului miocardic si a atacului cerebral. Toate soiurile de ardei contin vitamina C în cantitati uriase, însa ardeiul gras verde are de doua ori mai multa vitamina C decît citricele, iar ardeiul rosu iute contine cu 330% mai multa vitamina C decît o portocala.

Ardeiul gras, ideal în cura de slăbire și aliat în lupta cu cancerul

În 100 de grame de ardei sînt 125 de mg de vitamina C, adica 100% din doza zilnica recomandata. În compozitia ardeiului se mai adauga 0,8 mg de vitamina B6 si 0,45 mg de vitamina K. Vitamina A este si ea prezenta, beta-carotenul fiind un antioxidant foarte puternic, care contracareaza efectele radicalilor liberi si reduce daunele pe care acestia le produc arterelor, nervilor si tesuturilor.

Site-uri partenere :

Omul bun la toate – Un Uber de Romania https://www.fac-totum.ro
Marketplace copii http://www.mallcopii.ro
Marketplace ul Uniunii Europe http://www.uemarket.eu
Singurul marketplace din turism Romania http://www.turism-market.ro
Multumim si iubitorilor de animale http://www.animalule.ro Matrimoniale Animale
Si prietenilor Inchiriaza un prieten Romania http://www.rentfriends.ro
Bursa online de peste proaspat din Romania http://www.bursa-peste.ro

 

Lasă un comentariu

COMANDA ONLINE PRIN WHATSAPP